Skip to content
Mette Reinhardt Jacobsen - foredrag "Den svære bæredygtighed" om bogen Den dag Bitte blev bæredygtig - FOF Randers Favrskov Mariagerfjord

Den svære bæredygtighed

"Den dag Bitte blev bæredygtig" - kom med til et humoristisk og debatskabende FOF-foredrag i Den Gamle Biograf i Mariager.

Med udgangspunkt i sin seneste bog, kortromanen "Den dag Bitte blev bæredygtig", lægger Mette Reinhardt Jakobsen op til samtale om, hvorfor det kan være så svært at få de gode intentioner om en grønnere livsstil ført ud i livet.

"Den dag Bitte blev bæredygtig" er en kort, satirisk fortælling om kvinden Bitte, der beslutter sig for at gå ind i klimakampen; Hun forsøger at sælge sin bil og donere pengene til køb af regnskov, hun fly-shamer sine venner på Facebook, hun chikanerer sin nabo - og langsomt begynder tingene at løbe helt løbsk.

Der vil være oplæsning af passager fra bogen, som oplæg til en samtale om det komplekse ved en bæredygtig livsstil. Eksempelvis: Hvornår bevæger man sig fra gejst til fanatisme? Hvor meget kan (og bør) det enkelte menneske selv gøre? Og skal man grine eller græde over Bittes lidt for ivrige forsøg på at leve bæredygtigt?

Mette Reinhardt Jakobsen (f. 1972) er født og opvokset i Aarhus og cand.mag. i fransk og medievidenskab; forfatter, fagjournalist og konferencetolk. Mette har udgivet fire romaner, hvoraf den seneste, "Den dag Bitte blev bæredygtig" udkom på Byens Forlag i 2020.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.11.2022 19:00-19:45 Den Gamle Biograf Mette Reinhardt jakobsen

Mette Reinhardt jakobsen