Skip to content
Hanne Vibeke Holst - forfatter - foredrag i Randers

Kriger uden maske. Foredrag af Hanne-Vibeke Holst

Den 12. april kan du på Randers Kunstmuseum opleve Hanne-Vibeke Holst fortælle om sin seneste roman "Kriger uden maske". Det er en historisk roman om en af nyere tids mest betydningsfulde danske kunstnere, billedhuggeren Sonja Ferlov Mancoba.

Romanen er en fiktionsroman bygget over billedkunstner Sonja Ferlov Mancobas tidlige liv mellem 1930-1944, fra mellemkrigstidens København, Gudhjem og Birkerød til nazisternes Berlin og det besatte Paris. I foredraget fortæller Holst om, hvordan det var at komme helt tæt på et menneske, hun ikke kendte meget til, før arbejdet begyndte. Hvordan hun bevægede sig i Sonja Ferlov Mancobas fodspor, fulgte hendes kampe og brik for brik kunne sammensætte historien om kvinde og kunstneren.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Randers Kunstmuseum og Randers Bibliotek. Det finder sted på Randers Kunstmuseum, hvor museumsdirektør Lise Jeppesen indleder med en kort introduktion til to skulpturer i museets samling.

Hanne-Vibeke Holst (f. 1959 i Hjørring) er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Hendes forfatterskab er udgivet i flere lande og nogle af hendes romaner er filmatiseret.

Pris 150 kr. Der er begrænset antal pladser. Randers Kunstmuseums Venner 100 kr.

Billetter kan bookes på www.randerskunstmuseum.dk via linket i tilmeldingsboksen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 12.04.2023 19:00-21:00 Hovedbiblioteket Randers Hanne-Vibeke Holst

Hanne-Vibeke Holst