Skip to content
Morten DD Hansen Foto af Marianne Graversen

Morten D.D.: Tour de Natur.dk

Er det for sent – eller kan vi stadig nå at gøre noget for vores natur og bevare vores biodiversitet? Mød Morten D.D. og bliv klogere på naturens sande tilstand.

Morten D. D., uddannet biolog ansat ved Naturhistorisk Muserum i Aarhus og kendt fra bl.a. TV. Han har i mange år, med sin aldrig svigtende begejstring, været en populær formidler af den danske natur i radioen og på fjernsyn, hvor han har formået at gøre vilde orkidéer, møgbiller og fugletræk nærværende for såvel unge som gamle.

Som foredragsholder er Morten garant for en stor oplevelse, når han med en blanding af stand-up, benhård faglighed og politisk kant kan gøre selv den mest ordinære natur sprællevende og nærværende. Man går hjem med et stort smil på læben, meget klogere – og måske med en spirende, ny interesse for det levende derude.

I dette foredrag vil Morten D. D. fortælle om naturens sande tilstand, der ikke er verdens mest opløftende historie, men når vi har tilbragt to timer i selskab med Danmarks mest truede dyr og planter, forstår man med garanti, hvorfor det er så vigtigt at passe på vores biodiversitet.

Arrangementet er i samarbejde med Mariagerfjord Bibliotekerne

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 21.03.2023 19:00-21:00 Den Gamle Biograf Morten D.D. Hansen

Morten D.D. Hansen