Skip to content
hinnerup højskoledage Hinneruplund Favrskov kommune og FOF

Hinnerup Højskoledage

Hinnerup Højskoledage

Højskoledage på Hinneruplund er arrangeret i samarbejde med FOF

Højskoledagene på Hinneruplund vender tilbage i efteråret 2022 og foråret 2023. Dagene starter kl. 12 med højskolemiddag og efterfølgende foredrag, hvor der undervejs vil være en pause med kaffe og brød. Vi slutter kl. 15.30.

NB! Du kan stadig nå at tilmelde dig de 2 forårsforedrag i 2023 via knappen her på siden. 

Program:

4. oktober 2022 - Rakkere og natmandsfolk v. Lisbeth Lunde Lauridsen

Rakkere og natmandsfolk – fortællingen om udstødte mennesker. Tatere, kjæltringer eller skøjere –et ukært barn har mange navne. I perioden fra 1500-tallet og til starten af 1900-tallet blev en særlig gruppe mennesker i Danmark behandlet som kasteløse og urene.

1. november 2022 - The old barbershop

The old barbershop underholder med et glimt i øjet med et festligt og iørefaldende repertoire af evergreens, spirituals og lejlighedssange, som på dagen vil være krydret med fællessange.

7. februar 2023 - Mette Mejlgaard

Mette Mejlgaard har af flere omgange været leder af KFUMs Soldaterhjem i Camp Bastion i Afghanistan. Mette vil fortælle om dagligdagen i en militærlejr og om deres forsøg på at skabe et "kristent fristed" - en lille bid af "hjem" midt i en hektisk hverdag.

7. marts 2023 - Kurt Frimodt

Pianist Kurt Frimodt vil spille en stor buket af Bent Fabricius-Bjerres vidunderlige melodier. Indimellem bliver der fortalt lidt anekdoter, og der bliver mulighed for at synge med på nogle af de mest kendte sange.

Hvem kan deltage?

Alle pensionister og efterlønsmodtagere bosiddende i Favrskov Kommune kan tilmelde sig Højskoledagene.

Pris: 820 kr. for alle fire dage - 410 kr. for de resterende 2 foredrag i foråret 2023. Der er plads til max. 70 deltagere. 
Tilmeldingen via linket her på siden eller på e-mail: favrskov@fof.dk eller tlf. 51 71 52 40

Download programmet her (pdf)