Skip to content

Universet - hvad rager det mig?

Universet – hvad rager det mig?!

Hvad har en marsrobot, et muldyr og blå vingummibamser med hinanden at gøre? Find ud af det når astrofysikerne Anja C. Andersen og Michael Linden-Vørnle i duet-foredraget ”Universet – hvad rager det mig?!” sammen går i flæsket på de store spørgsmål om hvor vi kommer fra, hvor vi er på vej hen og ikke mindst – hvordan vi finder ud af det!

Rabat ved samlet tilmelding til alle 5 foredrag

Hvis du tilmelder dig hele foredragsrækken med Michael Linden-Vørnle, får du en rabat på 140,- dvs. det femte foredrag er gratis: Tilmelding - alle 5 foredrag

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 24.01.2024 19:00-21:00 FOF Randers Michael Linden-Vørnle
Michael Linden-Vørnle. Naturvidenskabelige foredrag. FOF Randers-Mariagerfjord

Michael Linden-Vørnle

Michael Linden-Vørnle er ansat som astrofysiker og chefkonsulent på Institut for Rumforskning- og teknologi ved DTU (DTU Space). Her arbejder han med rumforskning og har bl.a. været involveret i den europæiske satellitmission, Planck, der har kortlagt af eftergløden fra universets fødsel – det såkaldte big bang. Michael er også engageret i det tværfaglige forskningsområde rumsikkerhed, der sigter mod at forstå, følge og håndtere trusler fra rummet som fx udbrud på Solen samt menneskeskabt rumskrot. Endelig er Michael en flittig formidler, der ofte og gerne deler ud af sin store viden om universet og rumforskning. Michael har fået flere priser for sin formidling.