Skip to content
2 mødre leger med tørklæder med deres 2 babyer

Babyleg i Hinnerup - plus 6 mdr

Dette er et nyt fredagshold med babyleg i Hinnerup for babyer i alderen +6 måneder.

Vi synger, leger med rytmer, danser, svinger, hopper ved hjælp af mor eller far, leger rulle-/trillelege, krybe- og kravlelege alt efter alder og udvikling, vi bliver væk og fundet igen via lege med tørklæder, øver os i øje-hånd-koordination gennem lege fx med sæbebobler. Vi krammer og får også redskaber til kropsligt at afgrænse baby med både massagelege eller via øvelser, der på anden vis skaber ro og tryghed og påvirker babys nervesystem.

På holdet er der altid plads til hver enkelt baby med en anderkende forståelse for, at uanset hvad baby er optaget af, øver sig i eller hvilken milepæl baby er i færd med at erobre, så vil alle øvelser og lege kunne tilpasses og differentieres efter, hvor baby er nu. Ingen skal presses frem, før babys krop er klar sammen med mor eller far - eller måske en bedsteforælder.

 


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 12.06.2023 10:00-11:00 Rønbæk Idrætscenter Christina Tronborg
2 Mandag 19.06.2023 10:00-11:00 Rønbæk Idrætscenter Christina Tronborg
Christina Tronborg underviser FOF Favrskov

Christina Tronborg

Christina Tronborg er uddannet psykomotorisk terapeut med over 15 års erfaring med undervisning i fysisk træning, idræt, dans og bevægelse af grupper i forskellige aldre. Til dagligt driver hun virksomheden Care2Balance - som er psykomotorisk terapi, -træning og -behandling.