Skip to content
babyer og mødre til babyleg i hinnerup

Babyleg i Hinnerup

Vi synger, leger med rytmer, danser, svinger, hopper ved hjælp af mor eller far, leger rulle-/trillelege, krybe- og kravlelege alt efter alder og udvikling, vi bliver væk og fundet igen via lege med tørklæder, øver os i øje-hånd-koordination gennem lege fx med sæbebobler.

Vi krammer og får også redskaber til kropsligt at afgrænse baby med både massagelege eller via øvelser, der på anden vis skaber ro og tryghed og påvirker babys nervesystem.

På holdet er der altid plads til hver enkelt baby med en anderkende forståelse for, at uanset hvad baby er optaget af, øver sig i eller hvilken milepæl baby er i færd med at erobre, så vil alle øvelser og lege kunne tilpasses og differentieres efter, hvor baby er nu. Ingen skal presses frem, før babys krop er klar sammen med mor eller far - eller måske en bedsteforælder.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.08.2024 10:30-11:30 Rønbæk Idrætscenter Anne Aalykke Kragelund
2 Mandag 26.08.2024 10:30-11:30 Rønbæk Idrætscenter Anne Aalykke Kragelund
3 Mandag 02.09.2024 10:30-11:30 Rønbæk Idrætscenter Anne Aalykke Kragelund
Se alle Se færre

Anne Aalykke Kragelund

Anne er 27 år og uddannet psykomotorisk terapeut. Hun brænder for krop og bevægelse og har gennem sin uddannelse arbejdet med det på forskellige måder og med forskellige målgrupper. Hun har erfaring med undervisning af børn og unge inden for områderne sansemotorik, bevægelse, idræt og kropsbevidsthed samt psykomotorisk behandling af både børn og voksne. Det, samt tiden som medarbejder i en børnehave, har givet hende en stor indsigt i de tidlige stadier af børns motoriske udvikling og metoder til at støtte mennesker i at bevæge sig. Anne kan kontaktes på anne.kragelund@live.dk, hvis du har spørgsmål angående holdene.