Skip to content
baby børn tumling aktivitet FOF Randers

Bevægelse og tummel med 1-2 årige

Mangler du inspiration til at tumle med din tumling eller vil du gerne mødes til en sjov og hyggelig legetime, så er denne lørdagsworkshop for dig. 

Vi skal have det sjovt med bevægelse og motorik for de 1-2 årige. Igennem hele livet er bevægelse vigtigt og jeg vil mene at  grundstenene til bevægeglæde skal lægges i barndommen. Jeg har fokus på at kroppens primære sanser bliver stimuleret og spædbarnsreflekser integreret. Dermed kan barnet lettere finde ro, mærke egne behov og lære at begå sig i verden. Mit fokus ligger også i at skabe et socialt rum for både børn og forældre.

Der vil være noget fri bevægelse, tummel med mor/far og øvelser guidet af mig, hvor jeg vil have fokus på motorik og at stimulere barnets sanser.
Jeg slutter af med ro, så barnets arousal niveau kommer ned igen, så de er klar til en god lur efterfølgende. Jeg stiler efter, at I vil komme hjem med inspiration og øvelser til mere motorik, krop og bevægeglæde i hverdagen.

Der er har indlagt pause midtvejs og god tid så der er plads til barnets behov undervejs. 

Begge forældre er velkomne til at tage med, informér om det ved tilmelding.

Se alle hold i Randers for baby/tumlinge her

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 21.09.2024 11:00-13:00 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Ane Frost

Ane Frost

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut og arbejder i en børnehave. Jeg har undervist mennesker i mange af livets faser og i alle aldre. Jeg er selv mor til to små og er med moderskabet blevet mere bevidst og nysgerrig på forældreskabet og børns udvikling og trivsel.