Skip to content
Akvarel og tegning hos FOF Randers Mariagerfjord

Akvarel og tegning

Akvarel og tegning

Lær at male med akvarelmaling og tegneteknikker - på dette kursus i FOF-huset i Randers er du velkommen både som nybegynder og som mere øvet.

Lær at male akvarel med forskellige udtryk. Vi arbejder med forskellige teknikker indenfor akvarel så du på sigt bliver i stand til at male i helt tynde gennemskinnelige lag og i kraftige resolutte strøg alt efter hvilket udtryk du ønsker at opnå.  Undervejs kommer vi omkring tegneøvelser som understøtter dit arbejde med akvarellen og der vil være elementer af farvelære.
Der vil hver gang være en øvelse eller en opgave. Du er også altid velkommen til at arbejde med dine egne ideer.

Materialer:
Medbring selv akvarelpapir, akvarelmaling, akvarelpensel, en beholder til vand og en blyant.
En god pensel kan holde på meget vand og farve og kan forme en spids. Underviser Marianne anbefaler en pensel str. 10 eller 12 til at starte med. Det kan sagtens være en pensel i kunsthår.
Hvis du skal ud at købe akvarelfarver, så kan en begynderæske fra et af de mærker der laver kunstnerkvalitet fint bruges, f.eks. Cotman eller Daler Rowney. Farver fra ”børnemærker” indeholder ofte meget fyldstof og det påvirker farvernes intensitet, så de er ikke velegnede. Kom med det du har, så kigger vi på materialer første gang.