Skip to content
Art Journal FOF Randers Mariagerfjord Favrskov

Art Journal

Skab din egen personlige skitsebog, som ender med at være et lille værk i sig selv. 
Vi vil lege frit med forskellige papirtyper, tryk og maling med vandbaserede farver. Jeg medbringer bla. hjemmefremstillet planteblæk til afprøvning og vil guide dig gennem forskellige Mixed Media teknikker. 
Til slut syes papirerne sammen til en lille bog, der danner grundlag for viderebearbejdning med collage, tryk, akryl mm.
Kurset kræver ingen specielle forudsætninger.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.03.2023 10:00-16:00 FOF Randers Pernille Krogh
2 Søndag 26.03.2023 10:00-16:00 FOF Randers Pernille Krogh
Pernille Krogh underviser FOF

Pernille Krogh

Pernille bor i Ebeltoft og bruger den meget varierede omkringliggende natur dels som inspirationskilde dels som kilde til levering af såvel tegnekul som den plantebaseret blæk og de pigmenter, der indgår i hendes billeder. Hun udtrykker sig grafisk og er optaget af linjens sanseligelighed og evne til at fastholde et nu og en øjebliksstemning. 
Som kunstner er hun meget eksperimenterende og undersøgende i forhold til såvel teknikker som materialer. Værkerne bliver til i værkstedet i Nedergade, hvor der er åbent arbejdende værksted med tilhørende lille galleri. Derudover udstiller Pernille på Kunstmesser, i Gallerier og i diverse kunstforeninger rundt i landet.
Tom Jørgensen fra Kunstavisen skriver følgende: ”Pernille Krogh arbejder oftest i serier og fælles for disse er den på en gang elegante og spontane linjeføring, som er et kendetegn for Pernille Kroghs kunst sammen med den raffinerede vekselvirkning mellem drømmeagtige sekvenser og håndfaste jordnære motiver. En blanding og et spil, som Pernille Krogh formår at skabe en smuk syntese ud af.”
Pernille har i mange år undervist i tegning på Gimsinghoved Kunst og Kulturcenter i Struer samt på FOF Randers Kunstskole.

FB og @insta: kunstnerpernillekrogh