Skip to content
grafisk tryk collografi 3 billeder - kursus hos FOF med Marianne Bastholm Schmidt

Grafik- Collografi weekendkursus

På dette kursus fredag/lørdag hos FOF i Randers kan du prøve kræfter med den teknik som hedder collografi. Det er en form for dybtryk, hvor vi bruger forskellige former for pap som trykplade.

Vi bearbejder pap ved at ridse og skære i det. Når trykpladen (det bearbejdede pap) er færdig, påføres den fede sværte som gnides ned i fordybningerne og derefter tørres overfladen af. Til slut trykker vi på kraftigt, fugtigt papir i trykpressen.

Kurset henvender sig til nybegyndere og let øvede. Eneste nødvendige forudsætning er, at du har lyst til at lære håndværket. 
Du er også velkommen som mere øvet og du må gerne arbejde med dit eget udtryk. 

Materialeudgifter er inkluderet i prisen.

Se også: Linoleumstryk


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 08.11.2024 17:00-20:00 FOF Randers Marianne Bastholm Schmidt
2 Lørdag 09.11.2024 10:00-15:30 FOF Randers Marianne Bastholm Schmidt
Portræt af Marianne Bastholm Schmidt - underviser ved FOF Randers-Mariagerfjord

Marianne Bastholm Schmidt

Jeg har tegnet og malet det meste af mit liv. Jeg nyder at udtrykke mig kreativt og er optaget af de teknikker og det håndværk som hører med. Jeg har tidligere udstillet en del, primært i kunstforeninger. 

Jeg er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet i skoleverdenen i mange år. Jeg har nu sagt mit job op for at have mere tid til billedkunst. Jeg arbejder bl.a. med tegning, akvarel, maleri og forskellige former for grafik. Samtidig med at jeg selv lærer mere, har jeg lyst til at lære fra mig og dele glæden ved det kreative med andre.