Skip to content
Gå til strikkekurser i FOF

Strik for begyndere

Dette kursus er for dig der er helt grøn inden for strik og drømmer om at strikke - eller for dig som måske engang har lært at strikke, men har brug for hjælp til at komme i gang igen.

Vi vil arbejde med de grundlæggende teknikker; slå op, ret, vrang, luk af, ind- og udtagninger, og vi vil lave prøver på alle teknikker som du får med hjem og kan bruge som dit eget lille bibliotek. Hvis du har et projekt du vil lave, hjælper jeg dig gerne i gang.

Imens vi strikker, snakker vi om hvordan man strikker forskellige strukturer, vi skal snakke om fibre og garnvalg, hvordan man læser en opskrift og hvordan man tilpasser opskriften så den passer til en selv. Jeg glæder mig til at strikke med dig!

Praktisk information:

Medbring gerne garn og pinde til at komme i gang med prøver – der vil også være restegarn til rådighed. Påregn udgifter til materialer.

 

Se også:

Håndarbejde 

Sy på maskine

Alle hold i Favrskov kommune

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 19:00-20:40 Skovvangskolen Trine Schulze
2 Torsdag 12.09.2024 19:00-20:40 Skovvangskolen Trine Schulze
3 Torsdag 19.09.2024 19:00-20:40 Skovvangskolen Trine Schulze
Se alle Se færre
foto af Trine Schulze underviser i strik ved fof favrskov

Trine Schulze

Jeg er uddannet skrædder og beklædningskonstruktør og har arbejdet både på teatre og i tøjbranchen i mange år. Jeg har fra barnsben lært at sy, strikke og hækle og har altid arbejdet med tekstile håndværk på den ene eller anden måde.

Jeg tror på at det er sundt for os mennesker at skabe noget med vores hænder og det er strikken jeg brænder for – som håndværk og som kilde til glæde og bedre trivsel.