Skip to content
Keramik i Tvede. Næsehorn og drage før glasur.

Keramik familiekursus

"Fingrene i leret"

Vær med på FOF's familiekursus i keramik i Tvede. Fra 15 år kan man komme alene, under 15 år ifølge med voksen.
Alle skal tilmeldes individuelt.

Drømmer I om at lave jeres eget keramik? Få en fælles kreativ oplevelse sammen i sommeren 2023. Familiekurset er for børn og forældre, bedsteforældre eller venner og veninder.

Der er et utal af muligheder for at formgive, dekorere og sætte sit eget præg på fx kopper, skåle, figurer eller noget helt andet. I bestemmer selv, hvad I vil lave. Kun fantasien sætter grænser. Underviser og keramiker Anette Filtenborg hjælper med at få det til at ske, indenfor lerets og brændingens mange muligheder. 

Vi arbejder med stentøjsler, og tager udgangspunkt i det I ønsker. Der er også mulighed for at prøve at dreje sin egen keramik. Drejeteknik er et håndværk som skal trænes, for at opnå færdigheder, men I kan få en fornemmelse af det, på få timer ved drejeskiven.

Der er mulighed for at bruge mange forskellige dekorationsteknikker, fx blonder og bogstaver. Når keramikken er forglødet, er der mange farver og muligheder både som dekorationsfarver til detaljer og glasurer.

Der er kaffe, te og vand sat frem under kurserne.

Der må påregnes materialeudgifter på ca. 300 kr.

Se flere billeder på Facebook: Keramikkurser i Tvede og Rakumik keramik, og på Instagram: rakumikkeramik.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.06.2023 09:00-13:00 Rakumik Anette Filtenborg Jensen
2 Mandag 03.07.2023 09:00-12:00 Rakumik Anette Filtenborg Jensen
Anette Filtenborg - keramik i Tvede - Rakumik

Anette Filtenborg Jensen

Jeg har altid været kreativ, og siden 1998 har leret været mit fortrukne materiale. I 2004 navngav jeg mit keramikværksted RAKUMIK.
Her kan jeg fordybe mig og være kreativ. Jeg får hele tiden idéer, som rummet kan åbnes omkring, og af leret skaber jeg kunsthåndværk som kan bruges, fx kopper og skåle, men jeg arbejder også med skulpturer og med perler mm.
Håndværket er vigtigt for mig. Jeg sætter en ære i, at være god til det, og ønsker, at det jeg skaber, kan bringe glæde hos modtageren.
Når som helst det er mig muligt, giver jeg livet en kreativ vinkel, enten den måde jeg tænker på, eller rent fysisk fx ved at udtrykke det med lerets muligheder.

Du er velkommen til at følge med på facebooksiden: Keramikkurser i Tvede, og du er også velkommen til at følge med på instagram: rakumikkeramik, og på Facebook: Rakumik keramik