Skip to content
Rakubrænding FOF Randers Mariagerfjord

Rakukursus

3 spændende dage med Raku-kursus i Tvede

Raku er en speciel teknik, man kan bruge til at brænde keramik. På dette kursus lærer og afprøver du brændingsteknikken Raku.Raku er en teknik der stammer helt tilbage fra det 15. århundrede.Det er en fascinerende teknik og altid spændende at se, hvordan det færdige resultat af brændingen udformer sig.

Keramikkursets indhold:

Dag 1 : Formgivning og dekoration.
Dag 2: Raku-glasering.
Dag 3: Raku-brænding 

Der må beregnes ca. 300 kr. til materialer og brænding.
Både begyndere og øvede er velkomne

Se flere billeder på Facebook: Keramikkurser i Tvede og Rakumik keramik, og på Instagram: rakumikkeramik.

 

 

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.06.2023 16:00-20:00 Rakumik Anette Filtenborg Jensen
2 Mandag 03.07.2023 16:00-20:00 Rakumik Anette Filtenborg Jensen
3 Tirsdag 04.07.2023 16:00-20:00 Rakumik Anette Filtenborg Jensen
Anette Filtenborg - keramik i Tvede - Rakumik

Anette Filtenborg Jensen

Jeg har altid været kreativ, og siden 1998 har leret været mit fortrukne materiale. I 2004 navngav jeg mit keramikværksted RAKUMIK.
Her kan jeg fordybe mig og være kreativ. Jeg får hele tiden idéer, som rummet kan åbnes omkring, og af leret skaber jeg kunsthåndværk som kan bruges, fx kopper og skåle, men jeg arbejder også med skulpturer og med perler mm.
Håndværket er vigtigt for mig. Jeg sætter en ære i, at være god til det, og ønsker, at det jeg skaber, kan bringe glæde hos modtageren.
Når som helst det er mig muligt, giver jeg livet en kreativ vinkel, enten den måde jeg tænker på, eller rent fysisk fx ved at udtrykke det med lerets muligheder.

Du er velkommen til at følge med på facebooksiden: Keramikkurser i Tvede, og du er også velkommen til at følge med på instagram: rakumikkeramik, og på Facebook: Rakumik keramik