Skip to content
Gå til keramik hos FOF

Keramik drejekursus

Drømmer du om, at lære at dreje dine egen kop, skål eller vase?
I uge 28, 29, 30 og 31 kan du komme på sommerkursus, hvor du har mulighed for at sidde i mange timer og fordybe dig ved drejeskiven. Vi arbejder med stentøjsler. Efter fælles intro, underviser jeg dig ud fra dine egne ønsker om, hvad du gerne vil dreje. Målet er at alle laver en kop, og at de, som ønsker det sætter hank på. Derudover er det op til dig, hvad og hvor meget du får lavet.

Uge 28, 29 og 30: Drejeteknik er et håndværk som skal trænes, for at opnå færdigheder. Du kan få en fornemmelse af det, på få timer ved drejeskiven. Derefter er det træning ved drejeskiven. Jeg er lige ved siden af dig, og kan hjælpe dig. Du instrueres også i at afdreje bunden, af din drejede keramik, og hvis du ønsker det, at sætte hank på.
Uge 31: Når keramikken er forglødet, er der mange farver og muligheder både som dekorationsfarver til detaljer og glasurer.

Fælles frokostpause kl. 12-12.30. 
Der er kaffe og the og vand sat frem under kurserne.
Der må påregnes materialeudgifter på ca. kr. 300 kr. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 12.07.2022 10:00-16:00 Rakumik Annette Filtenborg Jensen
2 Tirsdag 19.07.2022 10:00-16:00 Rakumik Annette Filtenborg Jensen
3 Tirsdag 26.07.2022 10:00-16:00 Rakumik Annette Filtenborg Jensen
Se alle Se færre

Annette Filtenborg Jensen

Jeg har altid været kreativ, og siden 1998 har leret været mit fortrukne materiale. I 2004 navngav jeg mit keramikværksted RAKUMIK.
Her kan jeg fordybe mig og være kreativ. Jeg får hele tiden idéer, som rummet kan åbnes omkring, og af leret skaber jeg kunsthåndværk som kan bruges, fx kopper og skåle, men jeg arbejder også med skulpturer og med perler mm.
Håndværket er vigtigt for mig. Jeg sætter en ære i, at være god til det, og ønsker, at det jeg skaber, kan bringe glæde hos modtageren.
Når som helst det er mig muligt, giver jeg livet en kreativ vinkel, enten den måde jeg tænker på, eller rent fysisk fx ved at udtrykke det med lerets muligheder.

Du er velkommen til at følge med på facebooksiden: Keramikkurser i Tvede, og du er også velkommen til at følge med på instagram: rakumikkeramik, og på Facebook: Rakumik keramik