Skip to content
Slip kreativiteten fri - FOF kursus i Arden med lino cut keramik og mono print

Slip kreativiteten fri

Slip kreativiteten fri på et lille “3 i 1” forløb over 6 mødegange.
Måske har du længe haft lyst til at udtrykke dig kreativt, men ikke rigtig kommet i gang. På dette forløb får du mulighed for at udtrykke dig i monoprint, linocut og keramik. Jeg introducerer og vejleder dig i hvert emne, så alle kan være med.

Mono Print - Her skaber du dit eget værk ved at lave aftryk. Vi afprøver mange forskellige trykredskaber, så du får en fornemmelse af hvilket udtryk du kan skabe. Redskaber vi benytter kan være paprulle rør, bobleplast, gamle isterningebakker eller andet der kan sætte et spændende aftryk med tryksværte - du er velkommen til at medbringe egne materialer til at skabe aftryk også.
Når du har afprøvet materialerne, vælger du dine favoritter og skaber dit eget unikke billede.

Lino Cut - Fordyb dig i en spændende proces med linoleum og tryksværte. Du overfører dit motiv til den glatte linoleumsplade og får så i gang med snittearbejdet. Når du har udskåret dit motiv, er du klar til at lave dit første tryk. Vi trykker manuelt, så du kan sagtens arbejde videre på egen hånd derhjemme efter dette forløb.

Keramisk formgivning - Her får du mulighed for at lære lidt om keramikkens verden. De teknikker du lærer er dem, man benytter ved et arbejdsbord, der er altså ikke drejebænk til rådighed. Du får mulighed for at formgive et lille emne fx en kop, en lille skål eller en lille skulptur. Når du har formet dine emner, skal de tørre og derefter forglødes (førstebrænding), herefter er det tid til at glasere (farvelægge) dit emne. Når ovnen har været igennem stentøjsbrænding, så dit emne klar til brug eller pynt.

Materialer til Lino Cut og Mono Cut er inkluderet i kursusprisen.
Der vil være materiale udgifter til ler inkl. brænding og glasur kr. 100,- pr. kg ler.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.10.2023 18:30-21:30 Arden Gl. Station Berit Meyer Poulsen
2 Torsdag 02.11.2023 18:30-21:30 Arden Gl. Station Berit Meyer Poulsen
3 Torsdag 09.11.2023 18:30-21:30 Arden Gl. Station Berit Meyer Poulsen
Se alle Se færre
Kreative kurser i Arden, FOF, Mariagerfjord

Berit Meyer Poulsen

Berit bor i stationsbyen Arden, hvor hun har sit eget værksted og undervisningslokaler på Arden Gl. Station, her holder hun af at fordybe sig og eksperimentere  -  og helst uden bagkant.
Inspirationen til sine værker henter hun primært i naturen, hvor hun ofte tager skitse fotos. Herefter starter det spændende arbejde med at udvælge, hvilket materiale der bedst kan bruges til et specifikt værk og ideen bag.
Berit har altid haft interesse for det kreative univers og deltager derfor også ofte selv på forskellige kurser for at tilegne sig nye færdigheder.
I perioden 2007-2010 boede Berit i Qatar, hvor hun var i lære indenfor keramisk formgivning hos Waleed R. Qaisi.
En bredere kunstnerisk uddannelse tog Berit herefter i Norge på Kunstkolen i Stavanger i perioden 2011-2013.
Berit er endvidere også uddannet billedkunstlærer fra universitet i Stavanger.

Udover kunsten har Berit også passion for yoga, som hun også underviser i.

FB: bmpkunst
Instagram: berit_meyer_poulsen_kunstner