Skip to content
Maleri af en smuk solnedgang over vand

Maleri og tegning

Er du vild med at male og tegne, eller vil du gerne lære det?
På dette kursus vil vi bl.a. arbejde med farvelære, komposition, akrylmaling, kreative tegneøvelser, motiver og meget mere. Så der er rig mulighed for at få vækket din kunstneriske side.

Du får kendskab til billedets virkemidler, inspiration og vil udvikle dit eget billedsprog. I undervisningen er der små oplæg, øvelser og selvstændigt arbejde med vejledning. Du bestemmer selv, om du vil lægge mere vægt på at udvikle dine tegne og/eller malekundskaber igennem kurset.

Måske har du malet og tegnet før, måske ikke - det har ikke den store betydning. Det vigtigste er, at du synes, at det er sjovt at male og tegne. Passion for maleri, proces og eksperimenteren er det gennemgående tema i undervisningen, og du vil få nogle redskaber til at få større og vedvarende maleglæde.

Kurset henvender sig både til begyndere og let øvede. Undervisningen foregår primært på engelsk, men har man brug for at få forklaring på dansk er det også muligt.

Underviseren sender besked til alle deltagere før start på kurset om, hvilke materialer I skal have med til første gang. 

Der bliver en mindre materialeudgift i løbet af kurset.

Kontakt kontoret, hvis du vil starte efter kurset er gået i gang - ofte er det muligt at begynde senere til reduceret pris.

Se også vores andre malekurser her eller vores tegnekurser her.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 18.09.2024 18:30-21:30 FOF Randers Bojan Milic
2 Onsdag 25.09.2024 18:30-21:30 FOF Randers Bojan Milic
3 Onsdag 02.10.2024 18:30-21:30 FOF Randers Bojan Milic
Se alle Se færre

Bojan Milic

Jeg arbejder med maleri, grafik og tegning. Fra begyndelsen af 80'erne har jeg haft en stor interesse for koncept kunst, street-art, spray-maleri og graffiti som jeg har udøvet i Serbien, Kroatien og Grækenland.
Siden midten af 90'erne har jeg været mere optaget af klassisk maleri hvor min hovedinteresse er portræt og det figurative maleri. Jeg har haft tre individuelle udstillinger og mere end ti censurerede gruppeudstillinger.