Skip to content
Pileflet, Zarzo kurve, FOF, Randers, Margit Halkjær

Zarzo flet i pil

Lær at flette Zarzo i pil og andre materialer.    
Denne teknik er helt sin egen, du kan flette kurve og bakker, runde, ovale og firkantede modeller.
Kurset er for alle, der kræves ingen forudgående færdigheder.

Underviseren medbringer pil i forskellige længder og farver samt andre materialer til hanke og håndtag. Du kan også selv medbringe sjove grene til hank. Derudover skal du have en skarp rosensaks, en malerspatel, og et lod på ca. 2 kg med på kurset.
Værktøj og bøger kan også lånes 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 29.09.2023 16:00-21:00 FOF Randers Margit Halkjær Kristensen
2 Lørdag 30.09.2023 09:00-16:00 FOF Randers Margit Halkjær Kristensen

Margit Halkjær Kristensen

Jeg var i 1996 på mit første pilekursus, og blev hurtigt opslugt af at flette og finde ud af, hvordan jeg kunne plante og dyrke min egen pil. Jeg meldte mig  ind i pileforeningen i 1997 og søgte en masse oplysninger om fletværk og dyrkning af pil. I 1999 plantede jeg min egen pilemark med 13 pilesorter i alle  farver og med forskellige flette egenskaber. Siden da har jeg været på en masse kurser og fulgt kurvemager uddannelsen ved Agnete Diemer gennem en del år . 

At undervise i at flette med pil og andre materialer har jeg gjort siden 2004, og det har givet mig en masse sjove og spændende udfordringer. Jeg glæder mig på kursisternes vegne over de flotte kurve og fantastiske skulpturer, der bliver fremtryllet på mine kurser. Jeg glæder mig hver gang til at møde et nyt hold og dele den fælles glæde ved at være kreative sammen.