Skip to content
Lær din symaskine at kende hos FOF Randers Favrskov Mariagerfjord

Lær din symaskine at kende

Du har måske brug for at lære din symaskine bedre at kende. Hvordan syer man fx med dobbeltnål, eller hvordan indstilles symaskinen, når man gerne vil sy i strækbare materialer. Det kan også være, at du mangler en helt almindelig gennemgang af spoling af undertråd, hvordan trådes netop din maskine, eller hvordan indstiller man symaskinen til de forskellige sømme.
Materialeudgifter: 25kr. Afregnes med underviseren.
Ugen inden kurset sender underviser en mail til kursisterne ift. hvad de skal huske at medbringe.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 20.09.2022 18:30-20:45 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Sif Hvass-Birk
Sy på maskine FOF Randers Favrskov Mariagerfjord

Sif Hvass-Birk

Jeg er uddannet håndarbejdslærer med hovedfag i beklædningssyning og tekstiltryk tilbage i 1991 (fra Odense Håndarbejdsseminarium). Jeg har gennem årerne undervist på daghøjskole, husholdningsskole, efterskole, ungdomsskole, teknisk skole m.m. Desuden har jeg igennem en årrække haft mit eget firma, hvor jeg syede tasker med udgangspunkt i re-design, hvor jeg malede på broderier, som jeg efterfølgende kombinerede med skind. 
Jeg har syet siden, jeg var barn – mange af mine første kreationer var kjoler til mine dukker. Min første symaskine var en flot gammel håndsvingsmaskine af mærket ”Köhler”, og den har stadig en plads i både mit hjerte og i stuen.