Skip to content
Sy med genbrugsstof hos FOF Randers Favrskov Mariagerfjord

Sy af genbrugsstof- Slip fantasien løs

Du har måske et par pæne, aflagte herreskjorter liggende og en rest stof, der har ligget alt for længe, som kan re-designes til en ny kjole/skjorte. Det kan også være, at du har mormors flotte broderede dug liggende i gemmerne, som kan blive et super flot net, pude eller en del af en unikakjole. Mulighederne er mange, så mød op med de gode idéer og egne materialer, som jo ofte er det rene genbrugsguld. 
Medbring egen symaskine til kurset. 
Ugen inden kurset sender underviser en mail til kursisterne ift. hvad de skal huske at medbringe.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 08.10.2022 10:00-15:00 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Sif Hvass-Birk
Sy på maskine FOF Randers Favrskov Mariagerfjord

Sif Hvass-Birk

Jeg er uddannet håndarbejdslærer med hovedfag i beklædningssyning og tekstiltryk tilbage i 1991 (fra Odense Håndarbejdsseminarium). Jeg har gennem årerne undervist på daghøjskole, husholdningsskole, efterskole, ungdomsskole, teknisk skole m.m. Desuden har jeg igennem en årrække haft mit eget firma, hvor jeg syede tasker med udgangspunkt i re-design, hvor jeg malede på broderier, som jeg efterfølgende kombinerede med skind. 
Jeg har syet siden, jeg var barn – mange af mine første kreationer var kjoler til mine dukker. Min første symaskine var en flot gammel håndsvingsmaskine af mærket ”Köhler”, og den har stadig en plads i både mit hjerte og i stuen.