Skip to content
sy en kjole - sykursus - symaskine - Sif Hvass - FOF i Randers

Sy en kjole

Kurset henvender sig til dig, som er nybegynder eller let øvet, der gerne vil have lidt flere kjoler i din garderobe, og gerne selv vil sy dem. Vi arbejder ud fra snitmønstre, som tilrettes til netop din figur og dine ønsker. Der vil være forskellige mønstre at vælge imellem på kurset, og enkelte modeller vil være syet op, så du kan se, hvordan den ser ud i stof. Du er naturligvis altid velkommen til selv at medbringe eget mønster til kurset. 
Medbring egen symaskine og stof til kurset. Hvis du har brug for yderligere information inden kurset (fx indkøb af stof), kan underviser kontaktes på sifhvass@gmail.com
Materialeudgifter: 20kr, afregnes med underviseren.
Ugen inden kurset sender underviser en mail til kursisterne ift. hvad de skal huske at medbringe.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 04.11.2022 16:00-21:00 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Sif Hvass-Birk
2 Lørdag 05.11.2022 09:00-16:00 Rosenlund, Niels Ebbesens Gade Sif Hvass-Birk
Sy på maskine FOF Randers Favrskov Mariagerfjord

Sif Hvass-Birk

Jeg er uddannet håndarbejdslærer med hovedfag i beklædningssyning og tekstiltryk tilbage i 1991 (fra Odense Håndarbejdsseminarium). Jeg har gennem årerne undervist på daghøjskole, husholdningsskole, efterskole, ungdomsskole, teknisk skole m.m. Desuden har jeg igennem en årrække haft mit eget firma, hvor jeg syede tasker med udgangspunkt i re-design, hvor jeg malede på broderier, som jeg efterfølgende kombinerede med skind. 
Jeg har syet siden, jeg var barn – mange af mine første kreationer var kjoler til mine dukker. Min første symaskine var en flot gammel håndsvingsmaskine af mærket ”Köhler”, og den har stadig en plads i både mit hjerte og i stuen.