Skip to content
tegnekurser FOF Randers-Favrskov-Mariagerfjord

Lys og skygge tegning

Med konturlinjen skaber vi proportionerne i tegning og med den korrekte håndtering af tone skaber vi volumen. 
Den mest effektive metode til at få dine tegninger til at fremstå tredimensionelle er at forstå logikken i lys og skygger.

På denne workshop vil du lære at beherske "chiaroscuro", den klassiske teknik til at opnå dristige kontraster og finde ud af, hvordan du gør dine tegninger mere afbalancerede med skyggekortlægning og kompositoriske mønstre. I denne lys og skygge workshop vil vi undersøge teorien, tegne enkle former og objekter med fokus på lys, skygge og deres grænseområder.

Forståelsen for principperne for, hvilken effekt tone, lys og skygge har, vil forbedre den tredimensionelle illusion i alle de tegninger du fremadrettet laver – uanset emnet.

Undervisningen foregår primært på engelsk, men har man brug for at få forklaring på dansk er det også muligt.
Medbring gerne egen tegneblok og tegnematerialer.

Se også vores andre tegnekurser her eller vores malekurser her.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 23.11.2024 10:00-13:00 FOF Randers Bojan Milic

Bojan Milic

Jeg arbejder med maleri, grafik og tegning. Fra begyndelsen af 80'erne har jeg haft en stor interesse for koncept kunst, street-art, spray-maleri og graffiti som jeg har udøvet i Serbien, Kroatien og Grækenland.
Siden midten af 90'erne har jeg været mere optaget af klassisk maleri hvor min hovedinteresse er portræt og det figurative maleri. Jeg har haft tre individuelle udstillinger og mere end ti censurerede gruppeudstillinger.