Skip to content
foto af stole nymalede med mønster står ude i solnedgang

Upcycling

Kursus i "Upcycling" af genbrugsting og små møbler 

Hvorfor smider vi brugte ting ud, når vi burde genbruge og upcycle i stedet? Genbrug og upcycling - hvor man skaber et produkt med ny værdi ud af noget gammelt - er en vigtig del af bæredygtighed. Upcycling er sjovt. Du kan udfordre dig selv mht. former og farver og skabe noget helt unikt, og så er det billigere end at købe nyt. What’s not to like?
Kurset er et inspirations kursus, hvor du får ideer og sparring til, hvordan du selv kan dekorere og genbruge dine brugte ting. Måske har du nogle gamle ting stående derhjemme, som du er blevet træt af, eller du har fundet en ting i genbrug, som trænger til nyt liv og flotte farver?
Kurset omfatter upcycling af mindre ting som for eksempel spisebordsstole, småborde, bakker, ølkasser, bøjler eller knagerækker. Og du er velkommen til selv at komme med ideer til, hvad du gerne vil arbejde kreativt med. 

Den første kursusdag om fredagen går vi i genbrugsbutikker sammen, for at se, hvad der eventuelt kan upcycles, og her bliver der mulighed for at købe noget, som du kan arbejde med på kurset. 
Weekenden efter mødes vi lørdag/søndag og arbejder kreativt med jeres brugte genstande.

Der vil være en mindre materialeudgift til eventuelt maling, lak og pensler.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 20.09.2024 15:00-17:00 Bymarkskolen Vera Demonio Laursen
2 Lørdag 28.09.2024 10:00-13:00 Bymarkskolen Vera Demonio Laursen
3 Søndag 29.09.2024 10:00-13:00 Bymarkskolen Vera Demonio Laursen
Kreative fag i Hobro og Randers hos FOF

Vera Demonio Laursen

Jeg er uddannet dansk- og billedkunstlærer og grafiker. 
Jeg er meget glad for naturen og vores jord, og jeg er optaget af bæredygtig livsstil og dyrevelfærd. Og så elsker jeg at sætte farver sammen og at skabe. Om det er strik og hæklerier, maleri, tegning, design af tryksager eller møbler jeg maler om, så de får et nyt udtryk, så er det i de processer, at jeg tænker bedst og får ny energi.