På denne lørdags-workshop, dykker vi ned i den mexicanske madlavnings fundamentale principper med udgangspunkt i dens historiske rødder.
Vi vil lave stærke, stærke salsaer, lære hvordan man laver en rigtig taco med forskellige slags fyld og hvordan en taco spises på ægte mexicansk maner. Derudover vil vi se på forskellige mexicanske snacks, som I selv kan lave hjemme.
Brug en lørdag i selskab med andre madinteresserede, en dygtig kok og god mad.
Råvarer er inkluderet i prisen.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 26.10.2024 | 10:00-14:00 | Østervangsskolen Randers | Guadalupe Viridiana Daniel Guzman |
Hola 😊 Mit navn er Lupita, og jeg er en Mexicansk kok med 15 års erfaring i restauranter. Jeg elsker at lave mad og har en stor passion for friske råvarer, aromaer, farver og smag. Jeg elsker at se hvordan maden kan ændre menneskers energi, for et godt måltid fylder ikke kun kroppen, men også sjælen. Derfor vil undervisningen ikke kun handle om madlavning, køkkenteknikker og stilarter, men også om kærlighed, magien og lidenskaben som hver ret frembringer