Hjemmelavet mad er bedst, men det kan desværre ikke holde sig så længe – medmindre man henkoger.
Trykhenkogning (Pressure canning) og henkogning er to virkelig effektive metoder til konservering af mad.
Henkogning kan gøres i en almindelig ovn, mens trykhenkogning (Pressure canning), kendt fra USA, kræver en særlig gryde, men også kan holde sig i flere år. På dette kursus lærer du alt om både trykhenkogning og henkogning – og får mulighed for, at prøve begge metoder af. Du får selvfølgelig din henkogte mad med hjem.
Alle råvarer er økologiske.
Råvarer og 2 Weck-henkogningsglas er inkluderet i prisen.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 12.11.2024 | 17:30-21:30 | Kristrup skole | Per Kring |
Jeg er naturvidenskabelig lærer. Sammen med min hustru har jeg en stor have, hvor vi er selvforsynende med æg, frugt og grønt. Vi dyrker vores jord efter regenerative principper, hvor fokus er på at opbygge den sunde og frugtbare jord i et samspil med naturen. Vores have er en klimavenlig have. Haven forsyner os med gode sunde fødevarer og vi sørger samtidig for mad og levesteder til dyr og insekter. Den store grad af biodiversitet gør, at haven summer af liv.
Kontakt: denbaeredygtigevej@gmail.com