Skip to content
Madkursus barn og bedste - workshop for børn og bedsteforældre hos FOF i Randers og Hobro 2023

Madlavning for børn og bedste

Temaet for denne Børn og Bedste workshop er farsretter. Så I skal sammen lave retter med fars. Vi lærer de grundlæggende huskeregler for hvordan man arbejder i et køkken.
Vi lærer at lave en grundfars, og derefter laver vi forskellige varianter efter barn/bedste´s eget valg. Det kan være alt lige fra boller i karry til traditionelle eller græske frikadeller, det kan også være et farsbrød lavet som en krokodille
Sammen får I også lidt forskellige grøntsager, som I kan tilberede efter eget valg. Til sidst skulle vi gerne kunne nyde en fælles frokost, og blive inspireret af alle de forskellige tilberedningsmetoder. 

Der vil være en råvareudgift på ca. 60 kr, som afregnes med underviseren

NB! Madkurserne for børn og bedsteforældre afholdes i Randers (Kristrup Skole) eller Hobro (Bymarkskolen) - husk at tjekke, at du tilmelder dig det rigtige sted.

Prisen er for 1 voksen + 1 barn, det er kun nødvendigt at tilmelde den voksne. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 18.03.2023 09:30-13:30 Kristrup skole Kamilla Degn Casper
kamilla degn underviser FOF

Kamilla Degn Casper

Jeg har gennem 25 år arbejdet med mad både som professionel og privat. Jeg har også nørdet i mad både på et teoretisk og praktisk plan. Jeg har en passion for at lave mad fra bunden af gode råvarer. Jeg er sensorisk nørd og bruger mange forskellige teknikker til at lave mad. 
Jeg håber at kunne inspirere andre til at prøve nye ting af i deres køkkener, og lærer dem grundlæggende teknikker, som de kan tage med hjem og udvikle.