Denne workshop er til dig, som er studerende, og måske er du blevet træt af at leve af pasta med ketchup. Så hvis du trænger til ny inspiration til billige retter, så kom og vær med.
Vi laver 2 forslag til billige varme retter, samtidig snakker vi om gode indkøb, udnyttelse af råvarer samt hvordan man kan bruge sine rester til nye spændende retter.
Du lærer om hvordan du enkelt sammensætter menuer og hvordan du kan skifte mellem kød og bælgfrugter i dine opskrifter.
Der vil være en råvareudgift på 40-60kr, som afregnes med underviseren
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 02.03.2023 | 16:30-21:00 | Rismølleskolen | Kamilla Degn Casper |
Jeg har gennem 25 år arbejdet med mad både som professionel og privat. Jeg har også nørdet i mad både på et teoretisk og praktisk plan. Jeg har en passion for at lave mad fra bunden af gode råvarer. Jeg er sensorisk nørd og bruger mange forskellige teknikker til at lave mad.
Jeg håber at kunne inspirere andre til at prøve nye ting af i deres køkkener, og lærer dem grundlæggende teknikker, som de kan tage med hjem og udvikle.