Skip to content
raviolini

Italiensk madlavning/Raviolini

På dette kursus lærer du, hvordan du tilbereder frisk pasta ravioli med kødfyld.
Du lærer også at tilberede den klassiske tomatsauce, som kan bruges til andre opskrifter, eller en hurtig pastaret.
Til dessert laver vi den klassiske bedstemor kage med vaniljecreme og pinjekerner.
Vaniljecremen er en grundopskrift, som du også kan bruge til andre typer kager og desserter.
Vi afslutter kurset med at spise sammen og drikke et glas vin.
Resterne (hvis der bliver nogen), kan du tage med hjem. 😊
Husk derfor bokse.

Prisen for work shoppen er incl. råvarer

Medbring selv: forklæde, viskestykker, karklud.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 11.03.2023 10:00-15:00 Kristrup skole Maria D'Andrea Passilongo
Underviser

Maria D'Andrea Passilongo

Mit navn er Maria, er gift med Claudio, der er organist i Sct. Clemens Kirke. Har de seneste 10 år arbejdet som grafisk tegner og underviser. Jeg er født og opvokset i Caserta (Campania). Har siden 2015 boet i Danmark, som er blevet ”mit” land. Nu bor vi i Randers, i et fantastisk kvarter og jeg elsker mentaliteten her i byen, hjerteligheden og den boblende fællesskabsånd.
Har undervist i Italiensk hos FOF København. Jeg elsker at lave mad. Er ikke professionel kok, men har mange års erfaring med at tilberede italienske retter fra alle regioner. Jeg laver tit mad til min familie og venner. Jeg har ofte tilberedt typiske italienske retter til deres fødselsdagsfester og bryllupsdag.