Skip to content
italiensk mad aubergine parmigiana - madkursus FOF

Italiensk vegetarret m/aubergine

Italiensk vegetarret m/aubergine

På dette madkursus lærer du at lave ægte italiensk mad. Underviser Maria er selv fra Italien, og viser hvordan I tilbereder de 2 retter Aubergine Parmigiana og desserten Sbriciolata-kage.

Aubergine parmigiana er en unik ret velegnet til enhver lejlighed. Det er en vegetar-opskrift, som alle kan lide, og som kan spises varm eller kold, på alle årstider. Med denne opskrift vil du også lære hemmeligheden bag at lave den ægte napolitanske sciué sciué-sauce, den daglige, som man tilbereder, når der ikke er tid til at lave ragú.

Sbriciolata er en typisk dessert i det nordlige Italien. En sprød sbrisolona-dej (crumble) fyldt med ricotta og chokoladecreme. En rigtig delikatesse.

Medbring selv: forklæde, viskestykke, karklude. En tærteform 22-24 cm, en beholder til aubergine parmigiana (evt. ildfast fad).