Skip to content

Skøn italiensk madlavning i Hinnerup

For alle elskere af god, italiensk mad, som vores mamma lavede den. Kom glad og være med til at tilberede en ægte, italiensk middag med både antipasto, primo, secondo, contorno og dolce.

Underviser er Ib Larsen, direktør for Italien Information service, (www.iis.dk), mangeårig underviser i italiensk mad på kurser i Danmark og i Italien. Ib Larsen har bl.a. også lavet Politikens store italienske kogebog.

Deltagelse i kurset kræver ingen specielle forudsætninger - ud over glæden ved at tilberede og nyde god italiensk mad i godt selskab. Menu/opskrifter tilsendes 1 uge før kursusstart.

Medbring drikkevarer. Udgift til madvarer kr. 175 kr pr. person er indregnet i kursusprisen.

Tilmelding og betaling senest 14 dage før kursusstart.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 12.11.2022 16:00-21:00 Haldum-Hinnerup Skolen Ib Larsen

Ib Larsen

Underviser i italiensk sprog og italiensk mad.

Har undervist i italiensk mad i Italien og i Danmark. Arrangerer kurser i Italien med valg mellem sprog, mad, akvarel, bridge og golf. Har undervist i italiensk sprog på Aarhus Universitet, Gymnasieskolen og Handelsskolen. Har redigeret ’Politikens Store Italienske Kogebog’. Direktør Italien Information Service AS, www.iis.dk og presidente for den italienske, kulturelle forening, Società Dante Alighieri, www.dante-alighieri.dk