Skip to content
grøn mad vegetar kursus fof randers frokost smørrebrød

Vegetarisk tema

På dette FOF kursus mødes vi en gang i september, oktober og november og er for dig, som ønsker at få inspiration til at lave flere vegetariske retter. Målgruppen er både dem som lever vegetarisk i dag og som vil inspireres samt dem, som ønsker at skifte de traditionelle retter ud med flere vegetariske menuer.
Synes du at grønsagsretter/vegetarretter er kedelige i smagen? Men vil du gerne spise flere vegetariske retter og flere grøntsager. Så kom med på dette kursus og lær om hvordan du fremhæver Umami smagen i dine retter. Vi skal arbejde med en helt ny slags krydderihylde, nemlig en smagshylde, så vi kan få grønsager og bælgfrugter til at smage lækkert.
Du lærer at sammensætte en vegetarisk madplan. Hver aften har et tema, hvor under vi laver forskellige opskrifter. Det kan være plantefars- smørrebrød eller andet. Ligesom du får den grundlæggende viden omkring tilberedning af bælgfrugter. 
Vi snakker også udnyttelse af råvarer og hvordan bruger vi resterne til nye kreative retter. Så når du har været på alle kursusdagene har du dit eget lille opskrifthæfte med hjem, som du kan arbejde videre med derhjemme. 

Der vil være en råvareudgift på 80-90kr. pr. gang, som afregnes med underviseren
Tag nogle bøtter med til rester og smagsgivere.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.10.2023 16:30-21:00 Rismølleskolen Kamilla Degn Casper
2 Torsdag 09.11.2023 16:30-21:00 Rismølleskolen Kamilla Degn Casper
3 Torsdag 30.11.2023 16:30-21:00 Rismølleskolen Kamilla Degn Casper
kamilla degn underviser FOF

Kamilla Degn Casper

Jeg har gennem 25 år arbejdet med mad både som professionel og privat. Jeg har også nørdet i mad både på et teoretisk og praktisk plan. Jeg har en passion for at lave mad fra bunden af gode råvarer. Jeg er sensorisk nørd og bruger mange forskellige teknikker til at lave mad. 
Jeg håber at kunne inspirere andre til at prøve nye ting af i deres køkkener, og lærer dem grundlæggende teknikker, som de kan tage med hjem og udvikle.