Der vil være en råvareudgift på 80-90kr. pr. gang, som afregnes med underviseren
Tag nogle bøtter med til rester og smagsgivere.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 05.10.2023 | 16:30-21:00 | Rismølleskolen | Kamilla Degn Casper |
2 | Torsdag 09.11.2023 | 16:30-21:00 | Rismølleskolen | Kamilla Degn Casper |
3 | Torsdag 30.11.2023 | 16:30-21:00 | Rismølleskolen | Kamilla Degn Casper |
Jeg har gennem 25 år arbejdet med mad både som professionel og privat. Jeg har også nørdet i mad både på et teoretisk og praktisk plan. Jeg har en passion for at lave mad fra bunden af gode råvarer. Jeg er sensorisk nørd og bruger mange forskellige teknikker til at lave mad.
Jeg håber at kunne inspirere andre til at prøve nye ting af i deres køkkener, og lærer dem grundlæggende teknikker, som de kan tage med hjem og udvikle.