Skip to content
Pilates, mænd, herrer, FOF, Randers ,Hobro

Pilates for mændSTOTT Pilates for mænd hos FOF Randers er for alle mænd uanset alder og form. 

Pilates er både for den utrænede, der måske døjer med en stiv krop eller smerter i f.eks. ryg, nakke, skuldre eller området omkring iskiasnerven.
Pilates er også for den allerede aktive sportsudøver og kan være med til at forbedre præstationerne i andre sportsgrene som oftest er koncentreret omkring styrke, kondition og hurtighed. Dog glemmer man af og til de dybe stabiliserende muskler, som hjælper én med at bruge kroppen optimalt og dermed nedsætter risikoen for skader. Øvelserne i Pilates er også gode til en mild genoptræning af allerede eksisterende skader.

I Pilates er der stor fokus på kernemuskulaturen, som sørger for at vi får styrket musklerne omkring rygsøjlen, nakken, skuldrene, hofterne mm. Ved at arbejde med bindevævet, som er vigtigt at få smidiggjort igennem øvelser og stræk, kan vi undgå noget af den stivhed i kroppen, der øges med alderen.

Se også: Pilates for mænd i Hobro

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.10.2023 10:15-11:15 FOF Randers Astrid Steffensen Clausen
2 Tirsdag 31.10.2023 10:15-11:15 FOF Randers Astrid Steffensen Clausen
3 Tirsdag 07.11.2023 10:15-11:15 FOF Randers Astrid Steffensen Clausen
Se alle Se færre
Pilates  i Hobro, STOTT Pilates FOF Randers og Mariagerfjord

Astrid Steffensen Clausen

Jeg har dyrket pilates i en del år og har på egen krop mærket, hvor god en træning pilates er, både fysisk og psykisk. Emner som bevægelse og kropsbevidsthed har altid haft interesse og derfor besluttede jeg mig for at tage uddannelsen som instruktør i STOTT Pilates på måtte fra GymStudiet i 2022. Derudover arbejder jeg i Hobro Svømmeklub med vandtilvænning for voksne, hvor jeg også anvender en del principper fra pilates som vejrtrækning og stabilisering af de forskellige muskelgrupper for at opnå bedre bevægelse, balance og dermed tryghed i vandet.