Skip to content
Pilates, mænd, herrer, FOF, Randers ,Hobro

Pilates for mænd

Dette træningshold i Hobro er kun for mænd og henvender sig til alle uanset alder og form.

Pilates er både for den utrænede, der måske døjer med en stiv og usmidig krop eller smerter i f.eks. nakke, skuldre, ryg og lænd eller området omkring iskiasnerven.

Pilates er også for den allerede aktive sportsudøver og kan være med til at forbedre præstationerne i andre sportsgrene som oftest er koncentreret omkring styrke, kondition og hurtighed. Dog glemmer man oftest de dybe stabiliserende muskler, som hjælper én med at bruge kroppen optimalt og dermed nedsætter risikoen for skader. Øvelserne i pilates er også gode til en mild genoptræning af allerede pådragede skader.

I pilates er der stor fokus på kernemuskulaturen, som sørger for at vi får styrket musklerne omkring rygsøjlen, nakken, skuldrene, hofterne mm. Samtidig bliver der arbejdet med bindevævet, som er vigtigt at få smidiggjort igennem øvelser og stræk, så vi kan undgå noget af den stivhed i kroppen, der øges med alderen.

Medbring liggeunderlag og en pude/et tæppe til at have under hovedet.

Det er altid muligt at få en gratis prøvegang, hvis du er i tvivl. Ring til os på : 87124040

Se også: Pilates for mænd (Randers)

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.10.2023 19:15-20:15 Hobro Medborgerhus Astrid Steffensen Clausen
2 Tirsdag 10.10.2023 19:15-20:15 Hobro Medborgerhus Astrid Steffensen Clausen
3 Tirsdag 24.10.2023 19:15-20:15 Hobro Medborgerhus Astrid Steffensen Clausen
Se alle Se færre
Pilates  i Hobro, STOTT Pilates FOF Randers og Mariagerfjord

Astrid Steffensen Clausen

Jeg har dyrket pilates i en del år og har på egen krop mærket, hvor god en træning pilates er, både fysisk og psykisk. Emner som bevægelse og kropsbevidsthed har altid haft interesse og derfor besluttede jeg mig for at tage uddannelsen som instruktør i STOTT Pilates på måtte fra GymStudiet i 2022. Derudover arbejder jeg i Hobro Svømmeklub med vandtilvænning for voksne, hvor jeg også anvender en del principper fra pilates som vejrtrækning og stabilisering af de forskellige muskelgrupper for at opnå bedre bevægelse, balance og dermed tryghed i vandet.