Skip to content

Pilates i Hobro

Pilates i Hobro

Pilates i Hobro er for alle, både mænd og kvinder og uanset niveau og kendskab til pilates. Vi har også 2 hold kun for mænd. Her på siden kan du tilmelde dig FOF's pilates-hold i Hobro. Hvis du kigger efter hold i Randers, finder du dem her: Gym-studiet STOTT Pilates

Pilates kan bruges som almen træning og som træning til afhjælpning af ryg- og nakkeproblemer grundet f.eks. dårlig holdning. Da det er en skånsom træningsform, kan den også anvendes til genoptræning ifm. skader. Derudover er pilates et godt supplement til andre træningsformer, da den styrker kernemuskulaturen og øger kropsbevidstheden, så man kan præstere bedre på andre områder.

På holdet kommer vi til at arbejde med grundprincipperne indenfor pilates, som gør at vi kan få:
En effektiv træning og fokus på den gode kropsholdning.
Den rigtige vejrtrækning, så vi får ro og koncentration i øvelserne.
Stabilisering og isolering af forskellige muskelgrupper, som sikrer, at vi kan lave kontrollerede bevægelser uden at overanstrenge eller skade kroppen.
Vi kommer til at anvende små redskaber i træningen som vægtbolde, elastikker, redondobolde m.m.

Pilates får dig ned i din krop igen og får dig til at være til stede og få et dybere kendskab til, hvordan dine muskler arbejder. Dermed også hvordan du får et større velvære i din dagligdag igennem større viden om den gode kropsholdning og hvad der styrker den.

Medbring egen måtte og tæppe e.l. til under hovedet.