Skip to content
pilates måtte træning smidighed fof

Pilates for alle

Pilates er en dynamisk træningsform, der har fokus på core-træning, dvs. træning af stabiliseringsmusklerne og kernemusklerne i maven, ryggen og lænden.

Øvelserne foregår primært på træningsmåtte. Formålet er at opnå styrke og smidighed og at forbedre kropsholdningen, hvilket bl.a. afhjælper muskelspændinger og rygproblemer. Der tages udgangspunkt i den enkelte deltagers formåen.

Medbring måtte og en lille pude eller et håndklæde.

Du er velkommen til at kontakte læreren, hvis du har spørgsmål. Mailadresse: ks.jensen12@gmail.com

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.01.2023 18:40-19:40 Rønbæk Idrætscenter Kirsten Susanne Jensen
2 Onsdag 11.01.2023 18:40-19:40 Rønbæk Idrætscenter Kirsten Susanne Jensen
3 Onsdag 18.01.2023 18:40-19:40 Rønbæk Idrætscenter Kirsten Susanne Jensen
Se alle Se færre

Kirsten Susanne Jensen

Har undervist i Pilates ved FOF siden efteråret 2014.

Er uddannet Pilates instruktør hos Fitness World i Aarhus i foråret 2014 og har siden deltaget i diverse kurser og efteruddannelse indenfor forskellige Pilates træningsformer og kroppens bevægelse og anatomi, herunder bl.a. ”Den reflektoriske og funktionelle bækkenbund”, ”Hands-on justeringer”, ”Mindfullness”; ”Fascia, anatomy trains og små redskaber”, ”Udnyt bevægelsespotentialet i skulder og nakke”, ”Bær dig selv godt” m.fl.

Kirsten er oprindelig uddannet og arbejder til dagligt med markedsføring, men en rygskade med henvisning til low impact pilates træning fra rygcenteret flere år tilbage, skabte interessen for denne træningsform, der er grundstammen i Pilates.

Fascineret af denne træningsform og hvad den kan gøre for kroppen, selv når den er skadet, har hun taget instruktør uddannelsen for at videreformidle denne fantastisk træningsform til alle andre, der har lyst til at prøve det, og få gavn af det på egen krop.

På holdene undervises i Flow Pilates, som er fitness baseret men også med mere skånsomme øvelser indlagt, og efter bedste evne, bliver der taget hensyn til den enkelte udøvers formåen og mindre fysiske skavanker.

Træningen er dog tilrettelagt efter at der kommer en vist flow/tempo i øvelserne, således at alle får maximal træningseffekt ud af en træningstime, og deltagerne kan mærke at musklerne har været på arbejde.

Kontakt ks.jensen12@gmail.com