Skip to content

Klatring og funktionel træning i Klatreautomaten

Leder du efter en ny og anderledes træningsform, kan det være klatring er lige noget for dig. På dette hold bruger vi både gulvet og klatrevæggen og får trænet hele kroppen igennem. Det er funktionel træning i anderledes rammer og foregår i KlatreAutomatens fede lokaler i Randers NØ.

Hvis du er vild med at bevæge din krop kan du være med. Du behøver ikke være god til at lave alle mulige øvelser, men du synes, det er sjovt at prøve noget nyt. 

Øvelserne på gulvet bliver krydret med klatring på vores 16 meter høje vægge. Vi kører styrke, cardio, koordination, adrenalin og griner sammen.

Vi starter altid ud med at få pulsen op og blive varmet godt igennem. Så bygger vi noget styrke og koordination på, og runder timen af med klatring. 

Ift. klatring skal du ikke have særlig erfaring, vi guider dig til hvordan du mest optimalt bevæger dig op ad klatrevæggene.

Holdet er for unge og voksne fra 15 år.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.09.2022 18:30-20:00 Klatreautomaten Louise Vinther
2 Torsdag 29.09.2022 18:30-20:00 Klatreautomaten Louise Vinther
3 Torsdag 06.10.2022 18:30-20:00 Klatreautomaten Louise Vinther
Se alle Se færre
Kurser i klatreautomaten FOF Randers Mariagerfjord

Louise Vinther

Jeg driver til daglig KlatreAutomaten og brænder for at give andre en god aktiv oplevelse. Jeg er meget nysgerrig på de gæster, der træder ind ad døren i KlatreAutomaten og hjælper alle med at finde sig godt tilpas på deres niveau.
Klatring er faktisk forholdsvist nyt for mig, men det kan noget helt særligt i bevægelsen af kroppen.
Jeg bor sammen med min mand Kim og vores to børn Thomas og Frida. Vi kan godt lide at tage på tur og generelt være aktive.