Skip to content
Yoga for alle i FOF

Senior Yoga

Senior Yoga

Dette kursus er målrettet seniorer, der er motiveret for at holde krop og sind smidigt og i form, men som er begyndere eller let øvede indenfor yoga. 
Vi forventer blot, at du er nysgerrig og åben. Vi vil tilpasse øvelserne til holdets ønsker og behov og du vil blive guidet grundigt, så du kan nyde stillingerne og slappe af i krop og sind. 
Målet er at forbedre og vedligeholde kroppens smidighed, reducere smerter og give ro til nervesystemet. 
Atmosfæren på holdet er præget af et ønske om at understøtte dig og dine behov og bliver suppleret med hjælpemidler og musik, for at øge afslapningen og roen. 
Du vil på skift møde de to yogalærere, som med hver deres indsigter vil sikre, at du får en endnu mere udbytterig og varieret oplevelse.

Undervisere:
Ægteparret Irrene Wilsten (70 år) og Hening Wilsten (75 år) 
Vi har begge intensive, længerevarende yogauddannelser bag os og har deltaget i mange retreats i Danmark, Sverige, Indien, Thailand, Mexico og Bali. 
Vi er begge tidligere bankfolk og flyttede i 2012 til Randers efter mange år i København/Malmö. Vi deler nu vores tilværelse mellem vores boliger i Randers og Thailand. Vi har de seneste mange år undervist regelmæssigt begge steder. 
Vi betragter os selv som aktive pensionister og vores undervisningsmission er at dele vores egen passion for yogaen - og ikke mindst den underliggende filosofi og livsstil - med så mange som muligt.