Skip to content
Gå til Yoga hos FOF

Ashtanga Yoga - Hammel

Ashtanga Yoga

Ashtanga yoga er en meget dynamisk og styrkende yogaform, hvor bevægelser og åndedræt synkroniseres. Dette skaber muligheden for en aktiv meditativ tilstand, samtidig med at du får sved på panden. 
I Ashtanga yoga arbejdes der ud fra en fast serie af stillinger, hvor udviklingen sker i dig og din krop. Da det er samme serie stillinger, som vi arbejder med hver gang, skabes der genkendeligheden og rutine, hvilket giver ro i både krop og sind. I Ashtanga yoga arbejder vi med styrke, smidighed, balance og åndedræt. 

Vi kommer hele kroppen igennem og afslutter altid med en dyb afspænding.

Holdet er for alle både dig, der er ny til yoga og dig, der allerede har en Ashtanga praksis og som gerne vil have vejledning til progressioner.

Der er udstyr i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe dit eget. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 07.09.2024 09:00-10:30 Atpeace yoga, Velværehuset Luna Sommer
2 Lørdag 14.09.2024 09:00-10:30 Atpeace yoga, Velværehuset Luna Sommer
3 Lørdag 21.09.2024 09:00-10:30 Atpeace yoga, Velværehuset Luna Sommer
Se alle Se færre
Luna Sommer - yoga - FOF Randers Favrskov Mariagerfjord

Luna Sommer

Luna Sommer er uddannet Ashtanga og Hatha yogalærer (RYT 200) ved Ashtanga Yoga Shala i Aarhus. Derudover har hun en uddannelse i yoga mod stress, samt kursus i yoga nidra.

Luna er også psykiatrivejleder, certificeret Coach og stresscoach. Her indgår yogaen som et vigtigt redskab til at få balance i krop og sind og til at få kontakt til sit inderste og derfra kunne arbejde sig hen mod et liv i trivsel, balance og sindsro. 

Luna Sommer kan kontaktes på mobil 50115808 og mail lunasommer@atpeace.dk