Skip to content
Dyrk Yoga i FOF

Blid og afstressende yoga - Hammel

Et nyt yoga-hold i Hammel.

Trænger du til at forbinde med dig selv, din krop og din indre væren? 

Yoga kan hjælpe dig til at få både mere ro og energi til dagens udfordringer.

Når vi kommer helt ned i tempo, aktiverer vi nemlig det regenererende nervesystem Og det er vigtigt for at kunne slippe mental og kropslig stress.

På dette hold er tilgangen en uanstrengt og opmærksom udførelse, der giver en oplevelse af stilhed og dynamik i både sind og krop. 

Vi veksler mellem forskellige øvelser, der fremmer styrke og fleksibilitet og kommer hele kroppen rundt – og lange yin-stræk. Vi vil også inddrager lidt akupressur, fokus på vejrtrækningen, samt meditative øvelser, der alt sammen kan hjælpe dig med at slippe spændinger i led, muskler og bindevæv og finde mental ro. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 08.02.2023 19:00-20:15 Hammel Idrætscenter Kristin Lange
2 Onsdag 22.02.2023 19:00-20:15 Hammel Idrætscenter Kristin Lange
3 Onsdag 01.03.2023 19:00-20:15 Hammel Idrætscenter Kristin Lange
Se alle Se færre

Kristin Lange

Kristin Lange har praktiseret hathayoga og Transcendental Meditation (mental yoga) siden hun var 15 år gammel og har taget en del kurser i den vediske viden, som yogaen er rundet af.

Hun er uddannet som Maharishi Yoga Asanas Instruktør og Yoga-instruktør ved yogacharya, Jadranko Miklec. Derudover er hun lærer i Transcendental Meditation og certificeret stress-coach fra Life Academy. Hun er også cand.mag. i spansk og engelsk og arbejder som freelance sprogunderviser.