Skip to content

Yoga hensyntagende Hammel

Disse hold i Hammel og Hinnerup henvender sig til alle, der har brug for at vise lidt hensyn til sin krop, men som samtidig gerne vil mærke yogaens gavnlige effekt på krop og sind. Er der øvelser, som du ikke kan, så finder vi sammen et alternativ. 

Vi arbejder med øvelser, der styrker og smidiggør muskler og led samtidig med, at vi har fokus på åndedrættet og dermed øger kontakten til os selv og vores kropsbevidsthed. Da vi alle mister balancen med alderen, vil der altid være øvelser for at styrke balanceevnen. 

Vi starter med åndedrætsøvelser, hvor vi kommer til stede og gør os klar til dagens yoga. Derefter har vi både siddende, stående og liggende øvelser. Vi slutter altid af med en dejlig rolig afspænding.

Se alle FOF's yoga-hold i Favrskov her

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 09:00-10:30 Atpeace yoga, Velværehuset Luna Sommer
2 Onsdag 11.09.2024 09:00-10:30 Atpeace yoga, Velværehuset Luna Sommer
3 Onsdag 18.09.2024 09:00-10:30 Atpeace yoga, Velværehuset Luna Sommer
Se alle Se færre
Luna Sommer - yoga - FOF Randers Favrskov Mariagerfjord

Luna Sommer

Luna Sommer er uddannet Ashtanga og Hatha yogalærer (RYT 200) ved Ashtanga Yoga Shala i Aarhus. Derudover har hun en uddannelse i yoga mod stress, samt kursus i yoga nidra.

Luna er også psykiatrivejleder, certificeret Coach og stresscoach. Her indgår yogaen som et vigtigt redskab til at få balance i krop og sind og til at få kontakt til sit inderste og derfra kunne arbejde sig hen mod et liv i trivsel, balance og sindsro. 

Luna Sommer kan kontaktes på mobil 50115808 og mail lunasommer@atpeace.dk