Skip to content

Ashtanga yoga

Her arbejder vi med styrke, udholdenhed, fleksibilitet, balance & åndedrætskontrol. Kort fortalt består Ashtanga yoga traditionelt af 6 serier. Den første serie (som er den vi arbejder med her) hedder Yoga Chikitsa, som betyder yogaterapi. Ved hjælp at åndedrætstræning og kropslåse arbejder du terapeutisk med at tilrette, styrke og rense din krop. Du guides ind i stillingerne og mærker, hvad din krop har brug for. Denne yogaform er for dig der kan lide at praktisere yoga under en fast form. Dig der finder glæde ved gentagelser og genkendelser. Timernes indhold følger en fast form og vil derfor næsten altid indeholde det samme. Forandringen sker inde i dig… En Ashtanga klasse indeholder åndedrætsfokus, opvarmning med solhilsner, stående stillinger, forover bøjninger, bagoverbøjninger, kropsdrejninger og øvelser der træner balance og styrke. Vi afslutter med nedkølende liggende/siddende stillinger efterfulgt af en dyb afspænding.  

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 05.11.2022 10:00-11:30 Rønbæk Idrætscenter Luna Sommer
2 Lørdag 12.11.2022 10:00-11:30 Rønbæk Idrætscenter Luna Sommer
3 Lørdag 19.11.2022 10:00-11:30 Rønbæk Idrætscenter Luna Sommer
Se alle Se færre
Luna Sommer - yoga - FOF Randers Favrskov Mariagerfjord

Luna Sommer

Luna Sommer er uddannet Ashtanga og Hatha yogalærer (RYT 200) ved Ashtanga Yoga Shala i Aarhus. Derudover har hun en uddannelse i yoga mod stress, samt kursus i yoga nidra.

Luna er også psykiatrivejleder, certificeret Coach og stresscoach. Her indgår yogaen som et vigtigt redskab til at få balance i krop og sind og til at få kontakt til sit inderste og derfra kunne arbejde sig hen mod et liv i trivsel, balance og sindsro. 

Luna Sommer kan kontaktes på 23232787 eller på lunasommer.dk@gmail.com