Skip to content
vej landskab marker himmel - Den metakognitive metode - kursus hos FOF i Randers

Den metakognitive metode

VEJEN TIL TRIVSEL er et 5 dages kursus hos FOF i Randers, hvor der tages udgangspunkt i den metakognitive teori og metode. Du vil få redskaber, vi vil lave øvelser og du vil få hjemmeopgaver, som alt sammen vil hjælpe dig til at få kontrol over din opmærksomhed.

Rigtig mange af os går og grubler over fortiden, eller bekymrer os for fremtiden. Måske fylder negative tanker også. På et Meta-kognitivt trivsels-kursus vil du blive præsenteret for redskaber som vil kunne give ny indsigt og nye strategier. 

Metakognitiv terapi er en evidensbaseret terapiform. Den er meget effektiv for dem der lider af depression eller angst. Det er en mild form for terapi, hvor der ikke skal bearbejdes tidligere oplevelser eller ”graves” i fortiden. Derimod tager den metakognitive metode udgangspunkt i hvad vi gør med de tanker der ”banker på”, og vil have opmærksomhed. 

Forestil dig et liv hvor negative tanker i form af bekymringer, grublerier og angst fyldte mindre. 
Psykisk mistrivsel opstår når vi bruger meget tid på at gruble og bekymre os, men sådan behøver det ikke være. Vi mennesker har evnen til at lade tanker være, og have ydre fokus frem for indre fokus.  
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 17.04.2023 10:00-12:00 FOF Randers Anne-Mette Pedersen
2 Mandag 24.04.2023 10:00-12:00 FOF Randers Anne-Mette Pedersen
3 Mandag 01.05.2023 10:00-12:00 FOF Randers Anne-Mette Pedersen
Se alle Se færre
Anne Mette Pedersen - underviser FOF Randers

Anne-Mette Pedersen

Jeg er 55 år, er gift og har to voksne børn som begge har stiftet familie. Jeg har en Bachelor i pædagogik og er certificeret metakognitiv terapeut og stress coach. Jeg har sammen med min mand haft 4 børn i aflastning og døgnpleje i 17 år. Ud over at undervise, arbejder jeg som specialpædagogisk støtte-kontaktperson hos Humana Danmark.