Skip to content
kropsbevidsthed og kost hos FOF Randers

Krop, Kost og Bevidsthed

Denne workshop er for dig, som ønsker at arbejde med vægttab på en anden måde.
Med fokus på sansning, nydelse & blid bevægelse.
Mærk kroppen og bliv bevidst om, hvorfor du putter mad i munden, som ikke altid gavner dig. Hvilke mønstre har du med dig? Hvad skal der til for at skabe nye gode vaner?
Ved hjælp af blide øvelser med en mindful tilgang guides du til større kropsbevidsthed med fokus på din vægt og mad. Vi skifter mellem blid bevægelse, afspænding, refleksion og oplæg med undervisning i sundhedshjulet, vaneændring mm. 
ALLE er velkomne, hvad enten du vil tabe dig 5 kg, 50 kg eller blot ønsker at træne kropsbevidsthed i forhold til kost.
Undervisningen vil foregå både indenfor og udenfor, så tag tøj på efter vejret og gerne i lag, så du kan justere undervejs til både at være inde og ude, i bevægelse og i ro.

Der er to undervisere på dette kursus, så der er god tid til alle.

Birgithe Bjerre Holse
Jeg er uddannet Psykomotorisk terapeut fra VIA University og hjælper mennesker med at få mere bevidsthed i livet med udgangspunkt i kroppen.
Som psykomotorisk terapeut møder jeg dig som et helt menneske, der hvor du er, både fysisk, psykisk og social, med de udfordringer og ressourcer du har. 
Jeg har egen klinik i Randers, hvor jeg bl.a. har 1:1 behandlinger, guidet afspænding for 2 samt afspændingsmassage. Læs mere på www.birgitheholse.dk

Pia Værum
Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut fra VIA University samt certificeret ID Lifecoach fra ID Akadami.
Jeg har egen klinik i Randers, hvor jeg modtager individuelle klienter. Desuden er jeg SPS underviser på psykomotorikuddannelsen samt frivillig gruppeleder hos Selvhjælp Randers. 
Jeg har endvidere en køkkenfaglig uddannelse, som danner base for min kostvejledning. Se evt. mere på: http://piavaerum.dk

 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 06.04.2024 10:00-15:00 FOF Randers Pia Værum
Boost dit selvværd FOF randers

Pia Værum

Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut fra VIA University samt certificeret ID Lifecoach fra ID Akadami.
Jeg har egen klinik i Randers, hvor jeg modtager individuelle klienter. Desuden er jeg SPS underviser på psykomotorikuddannelsen samt frivillig gruppeleder hos Selvhjælp Randers. Jeg har endvidere undervist i forskellige regi´, fx fagforeningen Teknisk Landsforbund, Selvhjælp Randers, Bostederne Skanderborg, Biblioteket mv. 
Se evt. mere på: http://piavaerum.dk