Skip to content
Gå til Mindfulness hos FOF

Mindfulness i naturen

Mindfulness i naturen 6-ugers kursus.

Kender du det med at have mange bolde i luften og have svært ved at finde pauser og ro i din hverdag? Så kom med ud i naturen.
Naturen kalder på vores nærvær og fordybelse. Vi sætter farten helt ned og skaber et rum med tid og ro til fordybelse. 

Vi går rundt i parken og laver øvelser undervejs, hvor vi bruger vores sanser og inddrager naturen rundt om os. Igennem kropslige redskaber, lærer du bevidst at mærke, lytte og handle på de signaler kroppen sender. Den bevidsthed kan du tage med videre i hverdagen, så du kan skabe pauser for dig og din krop, sætte farten ned og få mere ro i din hverdag.

Medbring en måtte, som du kan bære uden at bruge kræfter på det – Du kan f.eks. binde en snor om den, for at holde den sammenrullet og en længere snor igennem den, så du kan bære den på ryggen.

Tag tøj på efter vejret og gerne i lag, så du kan justere undervejs.

Medbring pandelampe.

Vi mødes ved FOF's indgang og går over i Tøjhushaven sammen.

Se også: Mindfulness i naturen - introdag

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 21.03.2023 16:30-18:00 FOF Randers Birgithe Bjerre Holse
2 Tirsdag 28.03.2023 16:30-18:00 FOF Randers Birgithe Bjerre Holse
3 Tirsdag 11.04.2023 16:30-18:00 FOF Randers Birgithe Bjerre Holse
Se alle Se færre
Birgithe Bjerre Holse underviser mindfulness FOF Randers

Birgithe Bjerre Holse

Jeg er uddannet Psykomotorisk terapeut og hjælper mennesker med at kunne regulere nervesystemet fra en tilstand af stress til en tilstand af ro med kropslige redskaber. Dette til blandt andet at håndtere stressende situationer og uro i hverdagen. Jeg har erfaret at med disse redskaber kan mine klienter, selv skabe mere ro og overskud i deres hverdag og håndtere mange af de udfordringer der kommer i livet.
Jeg møder altid dig som et hele menneske, der hvor du er, både fysisk, psykisk og social med de udfordringer og ressourcer du har. Dette finder jeg vigtigt, da jeg i min klinik i Randers hjælper klienter med blandt andet tegn på stress såsom kropslig uro, tankemylder, søvnproblemer og spændinger omkring nakke og skuldre.