Skip to content
Rundvisning Aarhus airport, lufthavn, FOF, Randers, Favrskov, Mariagerfjord

Bliv klogere på Aarhus Airport

Bliv klogere på Aarhus Airport

Kom bag kulisserne i den moderne Aarhus Airport 

Over de sidste to år er lufthavnen blevet gennemmoderniseret og udvidet til dobbelt størrelse. Den er nu med i den internationale liga. Kom bag kulisserne, og hør om tankerne bag, og ikke mindst ambitionerne for lufthavnen, samt hvordan lufthavnen vil lykkedes med at servicere 1,5 millioner gæster inden for en årrække.

Hvilke destinationer vil jyderne gerne rejse til? Hvordan arbejder man med at tiltrække nye flyruter, og hvordan ser en typisk dag ud for medarbejderne i Passagerservice, i Security og på Rampen? Og hvilke ting er det egentlig, som folk glemmer, at man ikke må have med gennem sikkerhedskontrollen. 

Vi kommer rundt i hele lufthavnen – både på landsiden og ”airside”. Aarhus Airport byder på en kop kaffe/te og lidt sødt til ganen.
Der er dømt lækkerhed over hele linjen med kæmpe skylounge med panoramavinduer ud til landingsbanerne, en super effektiv sikkerhedskontrol, en moderne taxfree shop, syv gates, loungeområde med designmøbler fra Hay og en restaurant med nordisk inspireret mad. Kronen på værket er et helt nyt lufthavnshotel, der er integreret i terminalbygningen, som det første i en dansk lufthavn.

FOF skal have alle deltageres navne som en del af sikkerhedsprocedurerne.