Skip to content

FOF Randers-Mariagerfjord kan åbne for indendørs tilbud fra 21. maj 2021, som situationen ser ud nu. Hold øje med hjemmesiden, hvor vi opdaterer løbende.

Få undervisning i Italiensk hos FOF

Italiensk 5

Italiensk 5

Kom og vær med på et hold, hvor vi skal læse, lytte og snakke i en hyggelig og afslappet atmosfære. Du har haft flere sæsoner på aftenskole og har stiftet kendskab med det italienske sprogs grundlæggende struktur. Nu drejer det sig dog om at blive fortrolig med det og at være bedre til at kommunikere på italiensk. Vi vil arbejde med at gøre det ordforråd, som vi har bygget op i nogle år, til noget aktivt, så at vi kan tale uden for mange bekymringer, når vi færdes som turister i Italien. 

Efter den lange sommerpause starter vi med en let repetition af nogle af de kapitler, vi læste sidste sæson, og fortsætter med den sidste del af bogen Passaparola 2.
Ved siden af læsning af Passaparola samt nogle "Easy reader"-bøger vil vi forsøge at forbedre vores lytte forståelse ved bl.a. at bruge det hav af materiale, som findes på nettet (især YouTube). Det vil gøre vores italiensk mere dynamisk og brugbart og samtidigt give os større indsigt i det italienske samfund.

Der må påregnes en mindre udgift til fotokopieret materiale.