Skip to content

Det Okkulte Danmark

Det Okkulte Danmark

Kom med og hør, hvad Danmark gemmer på, hvad der lurer i huse, skove, søer og himmelrummet.

En uhyggelig og sær aften, der vil gøre, at du aldrig vil se dit land eller lokalområde på samme måde igen …

Da bogen ”Det Okkulte Danmark” på mere 368 sider og imponerende 937 gram blev udsendt af Gyldendal i februar 2019 markerede den for Bo Bomuld det foreløbige højdepunkt på mere end 20 års research og udgivelse af både bøger og artikler om et utal af spændende, gruopvækkende og gåsehudsfremkaldende oplevelser.

Vi lever i en tid, der er endnu mere interesseret og søgende udi ånder, spøgelser, gengangere, varulve, monstre og UFO’er end nogensinde – og allerede den første uge indtog ”Det Okkulte Danmark” et god og solid midterplads på bestsellerlisten over faglitteratur. Ifølge undersøgelsen ”Hvad tror danskerne på?” fra Aarhus Universitet tror 14,34 % af befolkningen på spøgelser, mens en nylig YouGov analyse viste, at 58 % af os banker i bordet og siger 7-9-13, hvis man tænker på eller taler om noget, som ikke må ske.

Men man behøver ikke tro på det uforklarlige for at blive underholdt af Bos tour-de-force i det overnaturlige – for virkeligheden overgår altid fantasien!

Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff er et kommunikations menneske, der arbejder med indlevelse i feltet mellem produkter, oplevelser, behov og mennesker. Et godt eksempel på Bos arbejde er P3’s løfte “Det man hører er man selv”. Han elsker gode fortællinger, der giver gåsehud.