Skip to content

Okkulte historier fra Roskilde

Okkulte historier fra Roskilde

”Alle tiders Roskilde” lyder byens slogan. Og det er meget sigende for vores sted.

Roskilde og Midtsjælland giver garanti for gode, okkulte oplevelser, da man her byder på historisk alder, drama og intriger, ultimativ magt og store kræfter, brudte håb og uhyggelige nattemøder.

I eftermiddagsskumringen på denne ellers kolde og døde januardag har du en enestående mulighed for at høre, hvad byen og området i virkeligheden gemmer af levende, truende og bloddryppende okkulte fortællinger. Hør om de ånder, spøgelser, gengangere, varulve, monstre og UFO-oplevelser, som du deler område med. Og udsæt dig selv for det hele i Byens hus – midt i epicentret for alt dét, der gør Roskilde og omegn gåsehudsfremkaldende. Vi kommer godt omkring og besøger blandt andet hekse med humørsvingninger i Reerslev, og en helt ny, uhyggelig øjenvidneberetning om en ond ånd i Super Brugsen i Sorø.

Eftermiddagens okkulte guide er Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff, der i 2019 udgav bogen ”Det Okkulte Danmark” på mere 368 sider og imponerende 937 gram på Gyldendal. Bo Bomuld Hamilton-Wittendorff er et kommunikationsmenneske, der arbejder med indlevelse i feltet mellem produkter, oplevelser, behov og mennesker. Et godt eksempel på Bos arbejde er P3’s løfte “Det man hører er man selv”. Han elsker gode fortællinger, der giver gåsehud.

Tag dit eget okkulte tip med!

Efter foredraget er der mulighed for spørgsmål, ligesom Bo meget gerne vil høre om dine egne personlige, okkulte oplevelser i Roskilde og omegn.