Skip to content

Sæt pris på dine drømme

Sæt pris på dine drømme

Vi siger ofte, at livet skal leves nu, men alt for mange af vores drømme drukner i hverdagen. I foredraget Sæt pris på dine drømme – og få dem opfyldt guider pengeekspert Carina Svendsen dig igennem de fælder, som ofte sluger drømmene.

Med konkrete hverdagseksempler og et glimt i øjet giver hun gode råd til, hvad du selv kan gøre for at opfylde dine drømme.

Carina Svendsen er forfatter til bogen Money Makeover Mindset, der udkom den 4. maj 2020. Hun har mere end 10 års erfaring fra inkassobranchen og oplevede før det selv at stå med en stor skattegæld. I dag har hun betalt gælden tilbage og lever med en frihed, hun aldrig troede var mulig. Nu hjælper hun andre med at skabe sig det liv, de ønsker.

Kan du forestille dig et liv, hvor du tør gå efter dine drømme?

Her kommer 3 gode råd fra foredraget:
Du har friheden til at indrette din økonomi, så du gør plads til dine drømme.
Dit ansvar for dine penge og din økonomi kan føles nemt, sjovt og befriende.
Dine drømme kan sagtens blive til virkelighed, hvis du tør få efter dem.

Sæt pris på dine drømme – og få dem opfyldt er et inspirerede og humoristisk foredrag om at genoplive de drømme som vi har glemt, opgivet eller ikke helt tør håbe på. Hvad enten du hører til dem, som føler at pengene lever deres eget liv på din konto eller forgæves har forsøgt at spare op, kan du få noget ud af foredraget. Du vil opdage, at frihed og ansvar kan gå fra at være de største sabotører i din økonomi til at være det vildeste heppekor for dine drømme.

Carina Svendsen deler kærligt og ærligt ud af sin viden og erfaringer. I foredraget inddrager hun tilhørerne ved at give dem konkrete eksempler fra hverdagen og livet i den virkelige verden, som alle vil kunne genkende eller relatere sig til. Carina Svendsen viser en helt ny vinkel på penge og økonomi, som tager udgangspunkt i, hvad der er rigtigt for dig, og giver dermed magten tilbage til os selv. Det gennemgående fokus i foredraget er at give tilhørerne modet til at åbne op for drømmene igen og værktøjerne til at gå efter dem – nu. Det er et foredrag, der for altid vil ændre tilhørernes syn på deres penge og drømme.