Skip to content

3D teknikker i stof design unikke tekstiler

3D teknikker i stof design unikke tekstiler

Skab smukke og anderledes tekstiler ved hjælp af helt enkle teknikker. Dette kursus introducerer en sjov og anderledes måde at arbejde med tekstiler på og er oplagt, hvis du er glad for at sy beklædning, interiør eller arbejde kunstnerisk med tekstil.  Det er oppe i tiden at arbejde skulpturelt med tekstil og papir og ses i både mode- og interiørbilledet disse år.
I denne workshop vil vi lade os inspirere af japansk Shibori, hvor binde-, folde- og vikleteknikkerne, som oprindeligt bruges som farvereserve/mønstring, i stedet anvendes som en måde at skabe ny tekstur i stof. Desuden skal vi arbejde med geometriske foldeteknikker, som skaber symmetriske 3d- foldninger i stof og papir. Alle teknikkerne kan anvendes hjemme og kræver ikke meget udstyr. Der vil være mulighed for at lave accessories og lignende.
Alt du behøver at tage med er hvid polyester-tråd, nål og saks samt knapper/glaskugler og andet, som kan tåle høj varme.

Jeg medbringer forskellige kvaliteter stof til første undervisningsgang og et minikompendie. Derefter bedes I selv medbringe stof. (Materialeudgifter 60-70 kr.)